PANELLS SOLARS A TARRAGONA:
LA IMPORTÀNCIA D’ESCOLLIR EMPRESES LOCALS

Si ja has pres la decisió d’invertir en panells solars per a la teva llar, t’adonaràs de seguida de la gran quantitat d’empreses de nova creació o relativament joves que hi ha. Davant l’allau de noves empreses de plaques solars emergents amb l’única finalitat de “portar-se el seu tros de pastís” la nostra recomanació és sempre optar per aquelles empreses locals que tinguin una llarga i demostrable trajectòria, oficina física o local per a possibles reclamacions o execució de garanties i sobretot bones ressenyes a GOOGLE.

Ens agradaria fer èmfasi en què ara mateix el bombardeig publicitari d’aquells que van voler cobrar pel sol mitjançant un impost no fa tant, és terrible (i ja saben a qui em refereixo). Només cal encendre la TV per adonar-se’n. Totes ara ja preparades per la inseguretat jurídica que van crear amb aquest impost deixant pràcticament tocades i enfonsades a moltes PIMES del sector i famílies arruïnades han iniciat campanyes publicitàries a granel.

Des d’aquí ens agradaria recordar-te això per encoratjar-te a que no siguis partícip de caure en el seu parany per diverses raons:

  • Moralment inadmissible.
  • Són més cars, bastant més.
  • De vegades subcontracten altres empreses i solen estar mal pagades.
  • Canals de servei d’assistència tècnica telefònics i laberíntics.
  • És bo donar suport a l’instal·lador/empresa local i a més, amb preus més competitius.

Nosaltres recomanem triar aquelles empreses de panells solars que disposin d’un local o oficina tècnica física, per a una major tranquil·litat. A més, sempre és bo contrastar preus amb 2 empreses de plaques solars al menys, sempre tenint en compte les qualitats i els components així com tot el que s’inclou en l’oferta, no únicament el preu. Una instal·lació 800 € més barata ens pot acabar sortint 600 € més cara.

A TUCASASOLAR a part de tenir una oficina a Tarragona capital, sempre incloem tot a les nostres propostes, sense sorpreses, fins i tot els tràmits. A més tots els components són de primera categoria amb les màximes garanties, i a més oferim 5 ANYS DE GARANTIA A LA NOSTRA INSTAL·LACIÓ I POSADA EN MARXA.

Pots consultar referències a Google de TUCASASOLAR o SUN SYSTEMS GROUP

MÉS ENTRADES INTERESSANTS

¿Mereix la pena instal·lar panells solars a casa meva?

¿Mereix la pena instal·lar panells solars a casa meva?

¿MEREIX LA PENA INSTAL·LAR PANELLS SOLARS A CASA MEVA?Cada cop es més gran el nombre de persones que es fan aquesta pregunta. Més encara en aquestes últimes setmanes amb el COVID-19 i les quarentenes a on surten a la llum nombroses notícies internacionals sobre...

Què és l’autoconsum instantani?

Què és l’autoconsum instantani?

¿QUE ÉS L'AUTOCONSUM INSTANTANI?L'autoconsum instantani es refereix com el seu nom indica, al consum de l'electricitat produïda de manera instantània per una planta de panells solars fotovoltaics pròpia, bé sigui a una casa particular, a un negoci, o a la industria...

Abrir chat
Podemos ayudarte? :)